افت و قطعی فشار آب مشکل همیشگی تابستانها در زاهدان!/یک مسئول: خط دوم انتقال تنها حل کننده مشکلات آب شیرین در مرکز سیستان و بلوچستان

5 تير 1398 ساعت 8:30

افت و قطعی پی در پی آب شیرین در زاهدان، به یک مشکل همه ساله تبدیل شده است.


به گزارش زاهدنیوز، با آغاز فصل تابستان، مردم زاهدان شاهد بروز مشکلات و تنش های آب شیرین در حوزه شهر زاهدان می باشند به طوری که در ساعات مختلف هر روز، تا چنین ساعت با قطعی و یا افت شدید فشار آب در این کلان شهر روبرو هستند.

یکی از شهروندان زاهدانی در این زمنیه گفت: در خیابان پوریا زندگی می کنم و روزانه بیش از 5 ساعت قطعی آب شیرین را در دو هفته اخیر تجربه می کنیم.

میرزایی در گفت و گو با خبرنگار زاهدنیوز، افزود: در حال حاضر و در ساعاتی که آب در شبکه توزیع وجود دارد، آنقدر افت فشار آب را شاهد هستیم که باید با گالون های 10 و 20 لیتری برای تامین نیاز منزل، آب ذخیره کنیم.

وی تاکید کرد: این مشکل در سالهای گذشته نیز در طی ایام تابستان وجود داشت و مسئولان تاکنون فکری برای رفع آن بر نداشته اند.

یکی دیگر از شهروندان مرکز سیستان و بلوچستان نیز در این زمینه گفت: در ورودی شهر زاهدان زندگی می کنیم و آب مورد نیاز خانه خود را از تصفیه کننده های آب شیرین در سطح شهر خریداری و در شست و شوی ظروف و تامین آب آشامیدنی مورد نیاز خود استفاده می کنیم.

براهویی در گفت و گو با خبرنگار زاهدنیوز، ادامه داد: در شبکه توزیع آب شیرین، در طول روز تنها چند ساعت آب وجود دارد و نمی شود با این مقدار آب زندگی کرد، مسئولان باید به فکر نیاز آب شیرین شهر زاهدان باشند.

بهره برداری از خط دوم انتقال آب شیرین زابل به زاهدان تنها راه حل مشکلات
مدیرروابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: راه اندازی و بهره برداری از خط دوم انتقال آب زابل به زاهدان تنها راه حل رفع مشکلات قطعی و تنشهای آبی در زاهدان می باشد.

میثم سلیمانی در گفت و گو با خبرنگار زاهدنیوز، افزود: در حال حاضر در شهر زاهدان 350 لیتر در ثانیه کسری آب شیرین وجود دارد، با توجه به اینکه ما سال به سال تعداد مشترکین آب و فاضلاب شهری رو به افزایش بوده به طوری که در سال 97 در شهر زاهدان دو هزار و 989 فقره اشتراک جدید به بهره برداران شبکه آب و فاضلاب افزوده شده است و این موضوع بر مشکلات افزوده و تنها راه حل مشکلات شیرین، تکمیل هر سریعتر خط دوم انتقال و بهره برداری از آن در سریعترین زمان ممکن می باشد.

وی در زمینه منابع تامین آب مورد نیاز مردم زاهدان، گفت: منابع تامین آب شیرین زاهدان عمده اش چاه نیمه ها در فاصله 200 کیلومتری این کلان شهر و چاه های لب شور که آب آنها در کارخانه آب شیرین کن شیرین سازی و وارد شبکه توزیع می شود، است.

وی تاکید کرد: در فصل تابستان فشاری که به شبکه آب و فاضلاب وارد می شود توسط کولرهای آبی در شهر زاهدان است که به طور متوسط در شبانه روز، 500 لیتر هر کولر آبی 4هزار و 500، مصرف آب دارد و مصارف مثل استحمام و شست و شوی لباسها و .... نیز در این ایام افزایش می یابد.

سلیمانی با اشاره به افت فشار، قطعی و تنشهای آبی موجود در شبکه توزیع آب خصوصا در حوزه آب شیرین، خاطر نشان کرد: در مناطقی که یک مقداری ارتفاع آنها از سایر نقاط شهر بالاتر است با افت فشار مواجه می شویم و این موضوع با توجه به کمبود آب موجود، طبیعی است.

وی در زمینه اینکه برخی ادعا می کنند آب شور قتطی آب شیرین در شیکه توزیع می کنند نیز گفت: شبکه های توزیع در حوزه آب شور و شیرین دو شبکه مجزا از هم هستند و امکان قاطی شدن این دو آب با هم وجود ندارد چرا که دو شبکه جدا و محل تامین آب نیز فرق می کند.

انتهای پیام/


کد مطلب: 57278

آدرس مطلب: https://www.zahednews.ir/vdcivraw.t1ayy2bcct.html

زاهد نیوز
  https://www.zahednews.ir