کد مطلب: 32065
 
میوه های سرطان زا را بشناسیم
استفاده از مواد شیمیایی غیر استاندارد در کود‌های وارداتی به شدت سلامت میوه‌ها و سبزی‌جات را تحت الشعاع قرار داده است.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۰ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۵۹
به گزارش زاهدانه ، دکتر شهلا میر گلو بیات عضو کمیسیون بهداشت اظهار داشت: متاسفانه کود‌های شیمیایی که استفاده می‌شوند اغلب وارداتی و فاقد شرایط استاندارد مناسب هستند و پیش مقدمه سرطان‌های گوارش را رقم می‌زنند.


وی گفت: بر اساس برنامه پنجم توسعه مقرر بود که توسعه کود‌های ارگانیک در داخل کشور به هدی پیش رود که دیگر نیازی به واردات کود شیمیایی نباشد اما متاسفانه نتوانستیم بر اساس این برنامه پیش بردیم و در حال حاضر واردات کود‌های شیمیایی در دست دلالانی است که هیچ توجهی به سرطان زایی این کود‌ها ندارند.

وی با بیان اینکه خود کفایی در تولید و ساخت کود‌های ارگانیک منافع دلالان کود‌های نا سالم وارداتی را به خطر می‌اندازد خاطر نشان کرد: متاسفانه تاکنون جلساتی با وزارت جهاد و کشاورزی و وزارت بهداشت داشته ایم اما هنوز هیچ اقدام عملی در جهت جلوگیری از استفاده کود‌های شیمیایی در محصولات کشاورزی ندیده‌ایم.

وی افزود: متاسفانه آلودگی ناشی از این کود‌ها هم چون آلودگی هوا در دراز مدت اثر خود را می‌گذارد او به همین علت توسط مسئولین جدی گرفته نمی‌شوند.
منبع: باشگاه خبرنگاران

Share/Save/Bookmark