به گزارش
زاهدنیوز، سیستان و بلوچستان استانی چهارفصل است که هر فصل آن شگفتیهای خاص خود را دارد.
با فرارسیدن فصل تابستان نوبرانههایی مانند انبه، موز، زردآلو، گوجهسبز و... بازار میوه این خطه از کشور را گرمتر از قبل میکند بهگونهای که برخی از میوهها از این استان به سایر نقاط کشور صادر میشوند.
زردآلوی تولیدی تفتان به علت آبوهوای مناسب این خطه بهعنوان زودرسترین زردآلوی کشور از اردیبهشت وارد بازار میشود.
این نوبرانه به دلیل داشتن فواید زیاد برای پوست و مو و همچنین سلامت بدن به یکی از میوههای پرطرفدار تبدیل شده و سرشار از بتاکاروتن، ویتامین آ، سی، ای و کا است؛ همچنین دارای مواد معدنی نظیر آهن، پتاسیم، منگنز، منیزیم و فسفر میباشد، زردآلو دارای آنتیاکسیدان فراوان بوده و فیبر زیادی دارد.
اردشیر شهرکی، سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان دراینخصوص بیان کرد: برداشت زردآلو ۸۲۰ هکتار از باغات این استان از نیمه دوم اردیبهشتماه آغاز شده است.
وی افزود: ۸۲۰ هکتار سطح باغات استان به کشت زردالو اختصاص دارد که ۸۱۰ هکتار آن بارور است.
این مسئول با بیان اینکه برداشت این محصول تا اواخر خردادماه ادامه دارد، اظهار کرد: امسال بیش بینی میشود ۶ هزار و ۶۰۰ تن زردالو در استان تولید و روانه بازار مصرف شود.
شهرکی عمده تولید زردآلوی استان را در شهرهای تفتان، میرجاوه، خاش و زاهدان اعلام کرد و گفت: بیشترین زردالوی تولیدی این استان از نوع شکرپاره، نصیری، قیسی، شاهرودی و ارقام مرغوب محلی است.
انتهای خبر/