کد مطلب: 62415
 
آغاز برداشت زردآلو در سیستان و بلوچستان؛
نگین طلایی میوه‌های تابستانه راهی بازار مصرف شد
زردآلو به‌عنوان نگین طلایی میوه‌های تابستانه در سیستان و بلوچستان راهی بازار مصرف ‏شد.‏
تاریخ انتشار : جمعه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۰۸:۳۲
 
به گزارش زاهدنیوز، سیستان و بلوچستان استانی چهارفصل است که هر فصل آن شگفتی‌های خاص خود را دارد. ‏
با فرارسیدن فصل تابستان نوبرانه‌هایی مانند انبه، موز، زردآلو، گوجه‌سبز و... بازار میوه این خطه از کشور را گرم‌تر از قبل ‏می‌کند به‌گونه‌ای که برخی از میوه‌ها از این استان به سایر نقاط کشور صادر می‌شوند‎.‎

زردآلوی تولیدی تفتان به علت آب‌وهوای مناسب این خطه به‌عنوان زودرس‌ترین زردآلوی کشور از اردیبهشت وارد بازار می‌شود.‏

این نوبرانه به دلیل داشتن فواید زیاد برای پوست و مو و همچنین سلامت بدن به یکی از میوه‌های پرطرف‌دار تبدیل شده و سرشار ‏از بتاکاروتن، ویتامین آ، سی، ‌ای و کا است؛ همچنین دارای مواد معدنی نظیر آهن، پتاسیم، منگنز، منیزیم و فسفر می‌باشد، زردآلو ‏دارای آنتی‌اکسیدان فراوان بوده و فیبر زیادی دارد‎.‎

اردشیر شهرکی، سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان دراین‌خصوص بیان کرد: ‏برداشت زردآلو ۸۲۰ هکتار از باغات این استان از نیمه دوم اردیبهشت‌ماه آغاز شده است.‏

وی افزود: ۸۲۰ هکتار سطح باغات استان به کشت زردالو اختصاص دارد که ۸۱۰ هکتار آن بارور است.‏

این مسئول با بیان اینکه برداشت این محصول تا اواخر خردادماه ادامه دارد، اظهار کرد: امسال بیش بینی می‌شود ۶ هزار و ۶۰۰ ‏تن زردالو در استان تولید و روانه بازار مصرف شود.‏

شهرکی عمده تولید زردآلوی استان را در شهرهای تفتان، میرجاوه، خاش و زاهدان اعلام کرد و گفت: بیشترین زردالوی تولیدی ‏این استان از نوع شکرپاره، نصیری، قیسی، شاهرودی و ارقام مرغوب محلی است.‏

انتهای خبر/‏
Share/Save/Bookmark