به مناسبت ایام ماه رمضان انجام گرفت؛

توزیع 15 هزار پرس غذای گرم بین نیازمندان در زاهدان

22 ارديبهشت 1400 ساعت 14:32

جواد علیدادی فرمانده حوزه مقاومت نبی اکرم(ص) از توزیع 15 هزار پرس غذای گرم بین نیازمندان در زاهدان خبر داد.


جواد علیدادی در گفت و گو با زاهدنیوز؛ بیان کرد: بسیجیان پایگاه مقاومت شهید خوشایند مسجد سهله به مناسبت ایام ماه رمضان و در آستانه فرا رسیدن عید سعید فطر، تعداد 15 هزار پرس غذای گرم را طی دو مرحله بین مردم و نیازمندان توزیع کردند.

وی افزود: پخت و پز غذای گرم در به همت خیران و با رعایت موازین بهداشتی انجام گرفت و این تعداد غذای گرم با ارزش هر پرس 20 هزار تومان تهیه و بین افراد توزیع شد.

وی خاطرنشان کرد: این عمل خداپسندانه با توجه به شیوع کرونا و کمک به اقشار بی بضاعت انجام شد و طبخ غذا  با رعایت شیوه‌ نامه‌های بهداشتی انجام و در اختیار افراد و خانواده‌های نیازمند قرار گرفت.

علیدادی تاکید کرد: این کمک های مومنانه در راستای لبیک به فرمان مقام معظم رهبری و افزایش مساوات و همدلی در جامعه انجام شد سپاه و بسیج همواره از محرومین جامعه  حمایت می کنند.

انتهای پیام/


کد مطلب: 59818

آدرس مطلب: https://www.zahednews.ir/vdcaaanm.49no615kk4.html

زاهد نیوز
  https://www.zahednews.ir