توضیح سردار جزایری درباره علت افزایش شهدای مدافع حرم؛

پیگیری صحنه های عملیاتی از نزدیک دلیل افزایش شهادت نیروهای مستشاری مدافع حرم است

10 آبان 1394 ساعت 18:46

سخنگوی ستاد کل نیروهای مسلح جزایری درباره علت افزایش تعداد شهدای مدافع حرم نیز عنوان کرد: چون نیروهای مستشاری ایران باید از نزدیک صحنه عملیاتی را مورد پی‌گیری قرار دهند، این امر باعث شده که در روزهای اخیر تعداد شهدای ما اضافه شود


به گزارش زاهدانه به نقل از راه دانا؛ سردار سرتیپ پاسدار سید مسعود جزایری معاون امور بسیج و فرهنگ دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح در گفت‌و‌گویی درباره اظهار نظر یکی از رسانه‌های مطرح انگلیس در مورد توصیه به آمریکا مبنی بر ترور دانشمندان هسته‌ای کشورمان برای تحت فشار قرار دادن ایران، گفت: ذات سیاست‌ها و حاکمیت در آمریکا، ذات شیطانی است، به همین خاطر از این ذات شیطانی چیزی جز جنگ و خونریزی و ترور نمی شود انتظار داشت؛ در عین حال آمریکایی‌ها به این مسئله نیز واقف هستند که در شرایط امروز، جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک قدرت تأثیر گذار در معادلات منطقه است و نمی‌توانند ایران را کنار بگذارند و در ادامه انتظار هم داشته باشند که مسایل رو به بهبودی برود.
 
وی افزود: روی آوری آمریکایی‌ها به سمت ایران از روی استیصال است اما اینکه ایران بپذیرد در مسایل مربوط به منطقه با آمریکایی‌ها و دیگران همکاری و مشارکت داشته باشند، مسئله‌ای است که بر می‌گردد به مصالحی که تهران تشخیص می‌دهد.
 
جزایری در ادامه در پاسخ به سوالی درباره علت افزایش تعداد شهدای مدافع حرم نیز عنوان کرد: چون نیروهای مستشاری ایران باید از نزدیک صحنه عملیاتی را مورد پی‌گیری قرار دهند، این امر باعث شده که در روزهای اخیر تعداد شهدای ما اضافه شود و این هم هزینه‌ای است که جمهوری اسلامی ایران برای پایداری حلقه‌های مقاومت در منطقه تقدیم می‌کند.
 
وی اضافه کرد: البته اتفاقاتی که در سوریه و دیگر کشورهای منطقه در جریان است متأسفانه با هدایت آمریکا و در راستای ایجاد خاورمیانه بزرگ شکل گرفته و بدیهی است که ایران و رزمندگان ما تلاش می‌کنند نگذارند سیاست‌ها و خط مشی‌های آمریکا در منطقه ساری و جاری شود.
 
انتهای پیام/


کد مطلب: 47875

آدرس مطلب: https://www.zahednews.ir/vdcamany.49n0015kk4.html

زاهد نیوز
  https://www.zahednews.ir