در گفت و گو با فرمانده انتظامی شهرستان زاهدان مطرح شد؛

دستگیری سارقان حرفه ای و سابقه دار منزل در زاهدان

2 مرداد 1401 ساعت 19:40

محمود سعادتی از دستگیری دو سارق حرفه ای و سابقه دار با اعتراف به 8 فقره سرقت منزل در سطح شهرستان زاهدان خبر داد.


محمود سعادتی در گفت و گو با خبرنگار زاهدنیوز بیان کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت منزل و اعلام شکایت شهروندان از موضوع پیش آمده، با توجه به حساسیت موضوع اقدامات پیگیرانه و قانونی پلیس در این راستا آغاز شد.

وی در ادامه با اشاره به بررسی های میدانی و اطلاعاتی کارآگاهان کلانتری 17 این شهرستان افزود: در نهایت پلیس با انجام یکسری اقدامات تخصصی دو سارق سابقه دار را در این راستا شناسایی کرد.

سعادتی گفت: ماموران انتظامی پس از انجام اقدامات قانونی در یک عملیات غافلگیرانه دو متهم را در مخفیگاهشان دستگیر و به کلانتری محل منتقل کردند.

این مقام مسئول با بیان اینکه یکی از مجرمان دستگیر شده از زندانیان فراری بوده است تصریح کرد: سارقان در اظهارات خود علاوه بر جرم ارتکابی به8 فقره سرقت های دیگر منزل نیز در سطح شهرستان زاهدان اعتراف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان زاهدان از تکمیل پرونده و معرفی مجرمان دستگیر شده به مرجع قضائی خبر داد و گفت: سرقت و دسبرد به اموال و دارایی های شهروندان از جرائم و آسیبهای مهم و حساس اجتماع است که پلیس در این راستا به شدت با مجرمان این حوزه برخورد خواهد کرد.


انتهای پیام/


کد مطلب: 61112

آدرس مطلب: https://www.zahednews.ir/vdcau6ni.49n6615kk4.html

زاهد نیوز
  https://www.zahednews.ir