دبیر ستاد برگزاری مراسم قرآنی رویداد ملی ایران جان

محفل انس با قرآن در زاهدان برگزار می‌شود

27 بهمن 1404 ساعت 14:25

دبیر ستاد برگزاری مراسم قرآنی رویداد ملی ایران جان گفت: محفل انس با قرآن با حضور قاریان ممتاز بین المللی و کشوری در زاهدان برگزار می‌شود.


عباس صفدری در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «زاهدنیوز» بیان کرد: به مناسبت رویداد ملی ایران جان، سیستان و بلوچستان ایران، محفل انس با قرآن با حضور قاریان ممتاز بین المللی و کشوری در زاهدان در تالار امام رضا(ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار می شود.

وی افزود: این مراسم همچنین به صورت زنده از شبکه قرآن و معارف سیما و شبکه استانی هامون راس ساعت ۱۸سه شنبه ۲۸ بهمن پخش می شود.

عضو شورای هماهنگی توسعه فعالیت های قرآنی سیستان و بلوچستان در ادامه تصریح کرد: استاد حمیدرضا احمدی وفا قاری برتر و بین المللی از جمهوری اسلامی ایران و استاد علیرضا رضایی قاری کشور افغانستان از مهمانان این مراسم هستند.

وی در خصوص برنامه ایران جان، سیستان و بلوچستان ایران نیز گفت: این رویداد ملی فرصتی است تا توانمندی‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی سیستان و بلوچستان در سطح کشور معرفی شود و جایگاه استان در روند توسعه ملی با نگاهی واقع‌بینانه و مبتنی بر داده‌های عینی مورد توجه قرار گیرد.

صفدری با اشاره به نقش مردم سیستان و بلوچستان در حفظ امنیت کشور بیان کرد: در جریان تحولات اخیر و جنگ ۱۲ روزه، مردم استان با حفظ آرامش و انسجام اجتماعی، نقش مؤثری در تأمین امنیت پایدار ایفا کردند که این موضوع، بیانگر سرمایه اجتماعی و ظرفیت بالای مشارکت عمومی در استان است.

انتهای خبر/


کد مطلب: 66976

آدرس مطلب: https://www.zahednews.ir/vdcd9n09.yt0956a22y.html

زاهد نیوز
  https://www.zahednews.ir