در تداوم طرح شهید سلیمانی انجام شد؛

توزیع 200 بسته معیشتی بین اقشار آسیب دیده از کرونا در زاهدان

24 مرداد 1400 ساعت 11:43

علیدادی فرمانده حوزه مقاومت بسیج نبی اکرم سپاه زاهدان از توزیع بسته های معیشتی بین ٢٠٠ خانواده نیازمند درگیر ویروس منحوس کرونا همزمان با ایام محرم الحرام خبر داد.


جواد علیدادی فرمانده حوزه مقاومت بسیج نبی اکرم(ص) سپاه زاهدان در گفت و گو با زاهدنیوز، بیان کرد: بسیجیان گروه های جهادی این حوزه مقاومت در ادامه طرح شهید سلیمانی و مقابله با کرونا، تعداد 200 بسته معیشتی را بین خانواده های آسیب دیده از این ویروس در محلات حاشیه شهر زاهدان توزیع کردند.

وی افزود:هم زمان با ایام محرم و شیوع موج جدید ابتلا مردم به ویروس منحوس کرونا در زاهدان، اقشار کم درآمد جامعه و خانواده‌هایی که با این بیماری درگیر هستند، توسط تیم های پایگاه های مقاومت  شناسایی شده و پس از راستی آزمایی با مراجعه به درب منزل آنها،  بسته های غذایی و معیشتی در اختیار آنان قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: این بسته های غذایی شامل دو عدد رب گوجه فرنگی، ماکارانی و انواع حبوبات از قبيل لوبیا، نخود، لپه و عدس می باشد که ارزش ریالی هر بسته معیشتی دو میلیون ریال و در مجموع ۴٠ میلیون ریال برآورد شده است.

علیدادی تاکید کرد: بسیجیان گروه های جهادی با تمام توان در راستای مقابله با کرونا و اجرای طرح شهید سلیمانی فعالیت خواهند کرد تا اقشار بی بضاعت و آسیب پذیر در این بحران شیوع بیماری، دغدغه کمتری داشه باشند.

انتهای پیام/


کد مطلب: 60246

آدرس مطلب: https://www.zahednews.ir/vdch-in-.23nvkdftt2.html

زاهد نیوز
  https://www.zahednews.ir