درراستای تداوم کمک های مومنانه انجام شد؛

طبخ و توزیع هفت هزار پرس غذای گرم در زاهدان

10 مرداد 1400 ساعت 13:30

جواد علیدادی فرمانده حوزه مقاومت بسیج نبی اکرم(ص) سپاه زاهدان از طبخ و توزیع هفت هزار پرس غذای گرم در این شهرستان خبر داد.


جواد علیدادی فرمانده حوزه مقاومت بسیج نبی اکرم(ص) سپاه زاهدان در گفت و گو با زاهدنیوز، بیان کرد:همزمان با ایام اوج گیری بیماری کرونا در زاهدان و برای حمایت از اقشار آسیب پذیر تعداد هفت هزار پرس غذای گرم بین شهروندان و خانواده های آسیب دیده از این بیماری توزبع شد.

وی افزود: این هفت هزار پرس غذا با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی به ارزش و اعتبار هر پرس غذای گرم ۳۰ هزارتومان طبخ و توسط گروه های جهادی پایگاه های بسیج شهید بهمنی و مولای متقیان حوزه نبی اکرم(ص) بین خانواده های نیازمند کرونایی توزیع شد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب و ضرورت حمایت از مستمندان و اقشار آسیب دیده از بیماری کرونا، طرح اطعام نیازمندان با طبخ و توزیع غذای گرم در دستور کار گروه های جهادی بسیج قرار گرفته است.

علیدادی تاکید کرد: خیرین نیز می توانند در تامین مواد اولیه اعم از برنج، گوشت، روغن و سایر اقلام مورد نیاز برای گسترش این کمک های مومنانه مشارکت داشته باشند.

انتهای پیام/


کد مطلب: 60165

آدرس مطلب: https://www.zahednews.ir/vdchmzn-.23nv-dftt2.html

زاهد نیوز
  https://www.zahednews.ir