
24 مرداد 1401 ساعت 11:51
به گزارش زاهدانه، علی اوسط هاشمی استاندار سیستان و بلوچستان که تحلیگران او را بسیار نزدیک به هاشمی و خاتمی می دانند در کارنامه عملکرد خود سابقه فرمانداری تهران و همکاری گسترده با حزب مشارکت را دارد. هاشمی از مسؤولین ارشد ستاد انتخاباتی موسوی در سال ۸۸ بوده است و بعد از انتخابات سال 88 و فتنه هیچگونه اظهار نظری در خصوص حماسه ماندگار 9 دی نداشته است.
عباسعلی کدخدایی سخنگو و دبیر پیشین شورای نگهبان در مصاحبه ای عنوان کرده بود: از معترضین به نتیجه انتخابات سال 88 درخواست کردیم مدارکی در خصوص آنچه می گویند تقلب رخ داده است، ارائه نمایند اما اسناد و مدارکی به دست ما نرسید و فقط گزارش هایی جزئی ارائه شد که معمولاً در همه انتخابات ها اتفاق می افتد. وقتی ما مساله را پیگیری کردیم و از نامزدها به صورت کتبی خواستیم که بیایند و توضیح دهند که شرایط به چه صورت است، نامزدها نمایندگانی از سمت خودشان معرفی کردند.
علی اوسط هاشمی که از مسئولان ارشد ستاد موسوی است به جلسه با شورای نگهبان معرفی می شود، اما در همان جلسه اول وقتی شورای نگهبان خواسته نمایندگان معترض را می پرسد آنها خواهان ابطال انتخابات هستند.
کدخدای می گوید: ما هم گفتیم ابطال انتخابات که امکانپذیر نیست. شما باید صحبتی کنید و مدرکی ارائه کنید که مستند باشد. گفتند نه ما شورای نگهبان را هم قبول نداریم! خب شما شورای نگهبان را که قبول ندارید، خواستار ابطال انتخابات هم که هستید، اینطور که سنگ روی سنگ بند نمی شود، شورای نگهبان همان شورای نگهبانی است که صلاحیت این نامزدها را تایید کرده است. چطور در زمان تایید نامزدها شورای نگهبان مورد تایید بود و الان که زمان بررسی صحت انتخابات است.
کد مطلب: 42660
آدرس مطلب: https://www.zahednews.ir/vdchv-nk.23ni-dftt2.html