فرمانده حوزه مقاومت کربلا خبر داد؛

توزیع 100 بسته معیشتی بین نیازمندان زاهدانی

27 اسفند 1399 ساعت 11:08

احمد شاهرودی از توزیع 100 بسته معیشتی بین نیازمندان زاهدانی خبر داد.


احمد شاهرودی فرمانده حوزه کربلا سپاه زاهدان در گفت و گو با زاهدنیوز، بیان کرد: همزمان با ایام ولادت امام حسین(ع) و اعیاد شعبانیه، بسیجیان این حوزه مقاومت تعداد 100 بسته معیشتی را بین نیازمندان زاهدانی توزیع کردند.

وی افزود: این بسته های معیشتی به ارزش هربسته ۱۰۰ هزار تومان و در مجموع ده میلیون تومان بین خانواده های نیازمند توسط گروه جهادی توشه اخرت پایگاه مقاومت عملیاتی بسیج احتیاط شهید حمیدرضا بستانی توزیع شد.

وی خاطرنشان کرد: پس از انتشار ویروس کرونا بسیاری از اقشار جامعه در زمینه تأمین معیشت دچار مشکل شدند و بر همه ما واجب است تا طبق فرمایشات مقام معظم رهبری در راستای کمک به اقشار آسیب پذیر جامعه قدم برداریم.

شاهرودی تاکید کرد: شناسایی افراد نیازمند همچنان ادامه دارد و توزیع بسته‌های معیشتی در راستای این رزمایش نیز در صورت تامین اعتبار، در نوبت های بعدی انجام می‌شود.
انتهای پیام/


کد مطلب: 59744

آدرس مطلب: https://www.zahednews.ir/vdci5yaw.t1a352bcct.html

زاهد نیوز
  https://www.zahednews.ir