کد مطلب: 63941
 
جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان:
محموله سیگار قاچاق در زاهدان توقیف شد
جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و سوخت، مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان محموله سیگار قاچاق در زاهدان توقیف شد.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۸ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۱۲:۱۶
 
علیرضا دلیری جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار زاهدنیوز بیان کرد: در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و سوخت، مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان حین کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه تریلی مشکوک شده و جهت بررسی بیشتر خودرو را متوقف کردند.

وی ادامه داد: مأموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس امنیت اقتصادی پس از متوقف کردن خودرو و در بازرسی از آن ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار نخ سیگار قاچاق به ارزش بیش از ۳۲ میلیارد ریال را کشف کردند.

 جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان با اشاره به توقیف خودرو و معرفی متهم به مرجع قضایی خاطرنشان کرد: مبارزه با قاچاق کالا اقدامی برای حفظ و استقرار امنیت در کشور است و بر اساس وظایف ذاتی، پلیس با پدیده قاچاق برخورد قانونی خواهد کرد.
 
 انتهای خبر/
 
 
Share/Save/Bookmark