کد مطلب: 67170
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خبر داد:
بازگشت تولید و توزیع رادیوداروها در سیستان‌وبلوچستان
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: بازگشت تولید و توزیع رادیوداروها؛ خدمات پزشکی هسته‌ای در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از سر گرفته شد.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۷ فروردين ۱۴۰۵ ساعت ۱۲:۵۶
 
علی عبدالرزاق نژاد در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «زاهدنیوز »بیان کرد: پس از احیای چرخه تولید و توزیع رادیوداروهای ضروری توسط متخصصان کشور، ارائه خدمات پزشکی هسته‌ای در استان دوباره آغاز شد.

وی ادامه داد: با تلاش تیم‌های تخصصی سازمان انرژی اتمی و شرکت‌های زیرمجموعه آن، روند تولید و توزیع رادیوداروهای ضروری که با آغاز جنگ تحمیلی و آسیب‌دیدگی برخی مراکز تولیدی دچار اختلال شده بود، مجدداً فعال شد و عرضه این داروها در سطح کشور از سر گرفته شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تصریح کرد: از ابتدای هفته جاری و با انجام هماهنگی‌های لازم، خدمات پزشکی هسته‌ای در این دانشگاه دوباره در دسترس بیماران قرار گرفته است.

وی افزود: تمامی بیماران نیازمند اسکن هسته‌ای می‌توانند طبق روال گذشته برای دریافت خدمات مراجعه کنند.

عبدالرزاق در پایان گفت: بازگشت چرخه تامین رادیوداروها، نقش مهمی در استمرار ارائه خدمات تشخیصی و درمانی به بیماران وابسته به این نوع داروها ایفا می‌کند.

انتهای خبر/
Share/Save/Bookmark