کد مطلب: 64470
 
معاون امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان:
چالش صف‌های طولانی نان برطرف شده است
معاون امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه چالش آرد و نان و صف‌های طولانی در استان برطرف شده است، گفت: مردم در هیچ موردی نگران نباشند کنترل در تمامی زمینه‌ها با رصد سیستمی انجام می‌شود.
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۰۸:۳۹
 
داوود شهرکی در گفتگو با خبرنگار زاهدنیوز بیان کرد: چالش آرد ونان و صف‌های طولانی در سیستان و بلوچستان برطرف شده است و سامانه کنترلی در این زمینه اجرا شد که کاملاً میزان تحویل، فروش و کارت کشیده شده همه رصد و ثبت می‌شود.

وی بیان کرد: بیش از ۱۵۰ مجوز نانوایی جدید صادر کردیم که به رفع کمبود نانوایی کمک کرد، مجوز نان آزاد "نان محلی سنتی" را مدیریت کردیم و زیر پوشش بهداشتی رفتند.

معاون امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: در بازار نان با وجود تفاوت قیمت‌ها خوشبختانه کنترل صورت گرفته و رضایتمندی ایجاد شده و کیفیت هم ارتقا پیدا کرده است.

وی تاکید کرد: در حوزه آرد روستایی که یک چالش بود با افزایش سهمیه مواجه شدیم، طراحی سامانه از مرحله تحویل به فروشگاه‌های تعاون روستایی تا زمانی که به دست مردم می‌رسد همه آنها رصد و بررسی می‌شود و این مهم کمک کننده بود.

شهرکی اظهار کرد: امروز در حوزه‌های مختلف بازار بویژه آرد و نان آرامش بخشی در کالاهای اساسی جاری و ساری است، گرانی بخشی از اقلام به سیستان و بلوچستان برنمی‌گردد و ناشی از افزایش قیمت‌های کشوری بوده، مردم در هیچ زمینه‌ای نگران نباشند کنترل در تمامی زمینه‌ها با رصد سیستمی انجام می‌شود.

انتهای خبر/
Share/Save/Bookmark