کد مطلب: 64139
 
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سیستان و بلوچستان:
پژوهش و تحقیق، زمینه ساز اقتدار و آرامش است
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سیستان و بلوچستان گفت: لازم است روحیه پرسشگری در بین دانش آموزان تقویت شود پژوهش و تحقیق، زمینه ساز اقتدار و آرامش است.
تاریخ انتشار : شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۲:۲۲
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «زاهدنیوز»، عباسعلی ارجمندی در مراسم محوری هفته پژوهش، با تاکید بر لزوم تقویت روحیه پرسشگری در بین دانش آموزان بیان کرد: امروز بیش از پیش لازم است نسل کنونی با مقوله پژوهش و تحقیق آگاه شده و همه فعالیت‌ها و برنامه‌های خود را معطوف به این مقوله پیش ببرند.

وی افزود: پژوهش و تحقیق زمینه ساز اقتدار و آرامش است و بدانید فردی موفق خواهد بود که صاحب فکر و اندیشه باشد.

ارجمندی ادامه داد: در حوزه تعلیم و تربیت برای ارتقاء رشد و بالندگی، دانش آموزان از فضاهای پژوهشی بیشتر بهره ببرند و بدانید که موفقیت در پی پرداختن به این مقوله خواهد بود.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خطاب به دانش آموزان گفت: یکایک شما نقش علمی در مجموعه مدرسه و خانه خود دارید؛ پس ضرورت دارد خود را مجهز به روحیه پژوهشی کنید تا در زمینه‌های مختلف موفق و تاثیرگذار باشید.

انتهای خبر/
Share/Save/Bookmark