کد مطلب: 7311
 
تیم ملی باید تاکتیکی‌تر بازی کند
تاریخ انتشار : شنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۱ ساعت ۲۰:۲۹
زاهدانه: سرمربی فصل گذشته استقلال گفت: انتظار از تیم ملی با حضور کی‌روش بالا است و این تیم باید هماهنگ‌تر و تاکتیکی‌تر بازی کند.
 به گزارش زاهدانه،پرویر مظلومی در مورد دیدار روز چهارشنبه ایران و ازبکستان عنوان کرد: ازبکستان حریف اصلی ما برای صعود از این گروه است و امیدوارم همان وفاق ملی که قبلی از بازی با کره جنوبی ایجاد شد قبل از بازی با ازبکستان هم به وجود بیاید و بازیکنان با تلاش و آرامش بیشتر به موفقیت برسند.
وی ادامه داد: اگر چه پیروزی برابر ازبکستان 60 درصد راه صعود به جام جهانی را هموار می‌کند اما باید بازیکنان را از استرس دور کرد. حتی در صورت نتیجه نگرفتن برابر ازبکستان هم برای صعود شانس داریم بنابراین باید با صبر و حوصله بازی کنیم. در دیدار با کره جنوبی بازیکنان ما عصبی و پر استرس بودند و به خاطر همین فشار روانی 10 نفر شدیم. انشا‌ءالله در این بازی استرس نداشته باشیم.

مظلومی تصریح کرد: ازبکستان نسبت به بازی رفت قوی‌تر شده است. در آن بازی 5،6 بازیکن آنها از سوی AFC محروم بودند و اکنون به تیم ملی ازبکستان بازگشته‌اند ضمن اینکه تمام امید ازبکستان به همین مسابقه است.

سرمربی پیشین استقلال در مورد اینکه برخی معتقدند تیم ملی فوتبال زیبایی ارائه نمی‌کند و برخی دیگر می‌گویند نتیجه در مقدماتی جام جهانی مهم است نه بازی زیبا گفت: من هم سر در نمی‌آورم که بالاخره فوتبال زیبا مهم است و یا نتیجه، البته همه می‌دانیم به فوتبال خوب امتیاز نمی‌دهند. بنابراین اگر زیبا هم بازی نمی‌کنیم بهتر است با نتایج خوب به جام جهانی صعود کنیم. تا آن زمان کی‌روش فرصت دارد روی تیم ملی کار بیشتری انجام دهد اما ما نباید فراموش کنیم که با حضور مربی چون کی‌روش و بازیکنان حرفه‌ای که در تیم ملی داریم انتظارات از تیم ملی بیشتر است و تیم ملی باید تاکتیکی‌تر و هماهنگ‌تر بازی کند.

مظلومی در مورد اینکه چرا در این فصل خانه نشین شده اظهار داشت: فضای فوتبال آنقدر پر حاشیه شده که ترجیح می‌دهم فعلا خارج از گود باشم و از بیرون فوتبال را تماشا کنم. فوتبال ما این روزها پر از درگیر و حاشیه است. فصل گذشته روزهای پر فشاری را در استقلال تحمل کردم به همین خاطر تصمیم گرفتم مدتی استراحت و فوتبال را از بیرون نگاه کنم. هر چند دیگر فوتبال ما از بیرون هم زیبا نیست.

وی در مورد اینکه از کدام تیم‌ها پیشنهاد داشته، گفت: تیم گهر را که هم دیگر می‌دانند و به غیر از آن از تیم‌های دیگر هم پیشنهاد داشتم اما ترجیح دادم استراحت کنم.

سرمربی فصل گذشته استقلال آیا به پولش رسیده یا نه گفت: مدیرعامل استقلال قول داده بخش کمی از مطالباتم را در این هفته پرداخت کند. به خاطر استقلال نسبت به مربیان دیگر دستمزد زیادی از این تیم نگرفتم این در حالی است که مالیات کل پولی را که نگرفته‌ام پرداخته کرده‌ام.

وی اضافه کرد: مربیان و ورزشکاران با ضریب 60 درصد که بالاترین ضریب مالیاتی است باید مالیات بدهند. آن هم در حالی که در قبال چنین مالیات زیادی هیچگونه بیمه و خدماتی به ورزشکاران و مربیان داده نمی‌شود و اگر مربی بازنشسته یا ورزشکاری به دلیل مصدومیت خانه نشین شود کسی به او توجهی نمی‌کند و بیمه عمری یا بیمه دیگری به این ورزشکاران که این همه مالیات می‌دهند ارائه نمی‌شود. بهتر است اتحادیه مربیان و بازیکنان نسبت به این مسئله واکنش نشان دهند.

منبع:فارس
Share/Save/Bookmark