کد مطلب: 63726
 
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر سیستان‌وبلوچستان خبر داد:
برخورد دو خودرو با ۴ کشته و ۴ مجروح
مدیر عامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان از برخورد دو خودرو با ۴کشته و۴مجروح در یکی از محورهای مواصلاتی این استان خبر داد.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۲ شهريور ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۵۴
 
سید محمد مهدی سجادی در گفتگو با خبرنگار زاهدنیوز، از برخورد دو دستگاه خودروی سواری سمند با پراید در محور زاهدان به نهبندان با ۴ جان‌باخته و ۴ مصدوم خبر داد و بیان کرد: در ساعت هشت و ۱۷ دقیقه امروز دوشنبه ۱۲ شهریورماه، در تماس تلفنی با مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال احمر، گزارشی مبنی بر تصادف دو خودوری سواری پراید و سمند در کیلومتر ۱۹۰ محور زاهدان به نهبندان دریافت شد.

وی افزود: بلافاصله تیم عملیاتی پایگاه امداد و نجات شهید فناهی سفیدابه شهرستان نیمروز به محل حادثه اعزام شدند، که در این عملیات، چهار مصدوم حادثه به صورت درمان سرپایی اقدامات کمک‌های اولیه را دریافت کردند.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان، عنوان کرد: به دنبال این حادثه، متأسفانه دو سرنشین خودرو سواری پراید و دو سرنشین خودرو سواری سمند جان‌باخته بودند که توسط تیم عملیاتی هلال احمر رهاسازی و به عوامل انتظامی و اورژانس تحویل داده شدند.

وی در پایان گفت: رانندگان، موارد ایمنی و رعایت قوانین را در اولویت کار قرار داده و با سرعت مطمئنه اقدام به رانندگی کنند.

انتهای خبر/
Share/Save/Bookmark