کد مطلب: 65926
 
فرمانده پلیس‌ راه جنوب سیستان و بلوچستان خبر داد:
تصادف مرگبار در جاده چابهار - نیکشهر
فرمانده پلیس‌ راه جنوب سیستان و بلوچستان گفت: برخورد یک دستگاه سواری پژو با یک دستگاه کشنده در جاده چابهار- نیکشهر چهار کشته و ۲ مصدوم برجا گذاشت.
تاریخ انتشار : شنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۴۵
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «زاهدنیوز» به نقل از روابط عمومی، سرهنگ مصطفی کول‌زاده بیان کرد: این حادثه صبح امروز و به علت انحراف به چپ خودروی سواری پژو ۴۰۵ رخ داد.

وی تاکید کرد: سرعت زیاد، انحراف و تجاوز به چپ و سبقت غیرمجاز از دلایل عمده بروز حوادث رانندگی در جاده‌های جنوب سیستان و بلوچستان است.

فرمانده پلیس راه جنوب سیستان و بلوچستان گفت: خودداری از عجله در سفر و داشتن استراحت کافی برای حدود ۱۵ دقیقه پس از هر ۲ ساعت رانندگی به‌منظور جلوگیری از خستگی و خواب آلودگی راننده وسیله نقلیه ضروری است تا بازگشت مسافران به شهر و دیار خود ایمن و سلامت انجام شود.

وی تصریح کرد: رانندگان توجه داشته باشند رعایت فاصله طولی و رانندگی با سرعت مطمئنه می‌تواند از بروز بسیاری سوانح و تلفات جاده‌ای جلوگیری کند.

انتهای خبر/
Share/Save/Bookmark