کد مطلب: 39395
 
مراسم «قوالی خوانی» پاکستان در زاهدان برگزار شد
سرکنسول پاکستان در زاهدان گفت: برای اولین بار جشنواره موسیقی قوالی و سنتی پاکستان در شهرستان زاهدان برگزار شد.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۰۰:۳۰
 
موسبقی قوالی
طاهر محمود قریشی در گفت گو با خبرنگار زاهدانه اظهار داشت: به منظور ایجاد ارتباط بیشتر بین دو کشور دوست و همسایه ایران و پاکستان گروهی فرهنگی برای اولین بار جهت اجرای موسیقی قوالی که سبکی از موسیقی مذهبی و عرفانی پاکستان است در زاهدان برنامه اجرا کردند.

وی گفت : این مراسم ساعت 18 روز یکشنبه 27 مهرماه با حضور دیپلمات‌های خارجی  و طلاب علوم دینی، بازرگانان و پاکستانی‌های مقیم این شهر در سالن اتاق بازرگانی شهرستان زاهدان برگزار شد.

سرکنسول پاکستان در زاهدان گفت: گروه موسیقی "بدرعلی خان و برادران"  تاکنون در کشورهای متعددی برنامه اجرا نموده اند و برای اولین بار در زاهدان و شهرستان های مشهد ، شیراز و تهران برنامه خواهند داشت .

قریشی در مورد سبک موسیقی این گروه بیان داشت : قوالی یک سبک خاص موسیقی مذهبی و عرفانی است و بخش مهمی از میراث فرهنگی پاکستان است که طی قرن بیست و یکم و قبل از این نیز در تبلیغ دین اسلام نقش مهمی در شبه قاره ایفا کرده است و بیشتر در وصف اهل بیت (ع) و بخصوص مدح حضرت علی (ع) شعر می خوانند .
برای دیدن تصاویر کلیک کنید
انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark