رئیس مرکز بهداشت زاهدان خبر داد:
کشف هزار و ۵۰۰ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته
رئیس مرکز بهداشت زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان گفت: در پی گزارشات شهروندان زاهدانی به سامانه ۱۹۰، بیش از یکهزار و ۵۰۰ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در این شهرستان کشف و ضبط شد.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۳۷
فریبرز راشدی در گفتگو با خبرنگار زاهدنیوز بیان کرد: بر اساس دریافت گزارشات مردمی از طریق سامانه ۱۹۰، مبنی بر احتمال وجود مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در یک واحد انبار در محل شهرک صنعتی زاهدان، بازرسان سلامت محیط و کار به محل موردنظر مراجعه و پس از بررسی انبار و تایید صحت گزارش، مقدار یکهزار و ۵۰۰ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و غیرقابلاستفاده انسانی در محل کشف و ضبط شد.
وی ادامه داد: مکان موردنظر به جهت بررسی بیشتر با دستور مقام قضایی پلمب و برای متصدیان نیز پرونده قضایی تشکیل شد.
رئیس مرکز بهداشت زاهدان با قدردانی از همراهی و مشارکت مردم در افزایش و تقویت شاخصهای سلامت عمومی گفت: شهروندان عزیز میتوانند شکایات بهداشتی و گزارشات خود را با سامانه تلفنی ۱۹۰ در میان بگذارند تا کارشناسان مربوطه در کوتاهترین زمان، موارد را بررسی و نظارت کنند.
انتهای خبر/