کد مطلب: 67918
 
جانشین انتظامی سیستان و بلوچستان خبر داد:
کشف ۹۱ کیلوگرم انواع موادمخدر در شهرستان زاهدان
جانشین انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: مأموران انتظامی سیستان و بلوچستان با همکاری اطلاعاتی پلیس خراسان رضوی، موفق شدند مقدار ۹۱ کیلوگرم انواع مواد مخدر را در شهرستان زاهدان کشف کنند.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۶ تير ۱۴۰۵ ساعت ۱۷:۲۴
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «زاهدنیوز» به نقل از خبرگزاری پلیس سیستان و بلوچستان، سردار علیرضا دلیری بیان کرد: مأموران انتظامی سیستان و بلوچستان در عملیاتی منسجم با همکاری اطلاعاتی پلیس استان خراسان رضوی، موفق شدند مقدار ۹۱ کیلوگرم انواع مواد مخدر را در شهرستان زاهدان کشف نمایند.

وی افزود:مأموران پلیس سیستان و بلوچستان با اشراف و همکاری اطلاعاتی مأموران انتظامی استان خراسان رضوی، از جابه‌جایی مواد افیونی در شهرستان زاهدان به عمق کشور مطلع و با برنامه‌ریزی دقیق طی عملیاتی منسجم، موفق شدند مقدار ۹۱ کیلوگرم تریاک کشف، تعداد یک دستگاه خودرو را توقیف و یک نفر از سوداگران مرگ را دستگیر نمایند.

جانشین انتظامی سیستان و بلوچستان در پایان خاطرنشان کرد: اجرای طرح‌های مبارزه با مواد مخدر باهدف برخورد قاطع با قاچاقچیان و سوداگران مرگ با شدت و قدرت بیشتری ادامه خواهد داشت.

انتهای خبر/
Share/Save/Bookmark