کد مطلب: 66087
 
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان خبر داد:
ساخت مدرسه ۱۲ کلاسه در روستای محمدآباد خاش
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان از امضای تفاهم‌نامه ساخت یک مدرسه ۱۲ کلاسه با زیربنای بیش از یک هزار متر مربع در روستای کم‌برخوردار محمدآباد خاش خبر داد.
تاریخ انتشار : شنبه ۲۲ شهريور ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۳
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «زاهدنیوز» به نقل از روابط عمومی، میثم لک‌زایی بیان کرد: خیر نیک‌اندیش محمد طالبی با تعهد ۱۵ میلیارد تومان در کنار تخصیص ۱۵ میلیارد تومان اعتبار دولتی از سوی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان زمینه اجرای این پروژه را فراهم کرده است که این مشارکت در چارچوب طرح ملی «نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی و پرورشی» انجام می‌شود و به‌عنوان نمونه‌ای موفق از هم‌افزایی دولت و مردم در توسعه زیرساخت‌های آموزشی استان به شمار می‌رود.

وی افزود: این مدرسه با زیربنایی بیش از هزار مترمربع و در قالب ۱۲ کلاس درس ساخته خواهد شد و می‌تواند بخش مهمی از نیازهای آموزشی دانش‌آموزان روستای محمدآباد خاش را پوشش دهد.

مدیرکل نوسازی مدارس استان این اقدام را گامی طلایی برای ارتقای زیرساخت‌های آموزشی سیستان و بلوچستان توصیف کرد و گفت: احداث این فضای آموزشی نه‌تنها کیفیت تعلیم‌وتربیت را در منطقه افزایش می‌دهد؛ بلکه زمینه‌ساز توسعه پایدار و آینده‌ای روشن برای نسل فردا خواهد شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: خیران بازوان توانمند دولت در توسعه فضاهای آموزشی هستند و مشارکت آنان امید را به دل دانش‌آموزان مناطق محروم بازمی‌گرداند و آینده‌ای روشن‌تر برای آنان رقم می‌زند.

انتهای خبر/
Share/Save/Bookmark