کد مطلب: 45592
 
به مناسبت سوم شعبان(( میلاد امام حسین (ع) ))
میلاد امام حسین (ع) و روز پاسدار مبارک
حسین جان، میلادت بارش رحمتی است بر کویر خشکیده دل ها، ای پاسدار حریم عشق! مگر می توان بی نام و یاد تو در فرهنگ لغات این سرزمین به مفهوم آزادی و رهایی رسید؟
تاریخ انتشار : جمعه ۱ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۳۲
میلاد امام حسین (ع) و روز پاسدار مبارک
 
به گزارش زاهدانه روز پاسدار، یادآور عزم غرورآفرین فهمیده های مکتب واندیشه حسین(ع) است. حسین جان، به یمن و مبارکی میلادت امروز را روز پاسدار نامیدند چرا که در این عالم هستی تو تنها ترین و نامدارترین پاسدار دین بودی. میلادت مجالی است برای پاسداری از نام پاسدار این دلیر مردان روزگار و اسوه های ایثار، پس سلام ما به مالک اشترهای زمان و ابوذر هایی که مصداق حریت اباعبدا... هستند.
امروز روز پاسدار است، روز آنانی که پروانه وار غیرت حسین را از کربلا تا نافله دماوند به دوش می کشند زیرا امروز روز یادآور عزم غرور آفرین فهمیده های مکتب و اندیشه حسین (ع) است. ای پاسدار آزاده وطن و دست همیشه همراه انقلاب، روزت مبارک
پاسدار در لغت به معنى نگهبان و مراقب است و پاسدار و پاسداران، آن کسانى هستند که در حساس ترين لحظات تاريخ از ميان خلق برمى خيزند و همچون دژى مستحکم مردانه و شجاعانه در جهت رسيدن به حق و حقيقت و حفظ آن گام برمى دارند. در تاريخ تمدن بشرى کم بوده اند آدميانى که براى بر افراشته داشتن چراغ حق و ترويج اخلاق کريمه، تمامى هستى و آمال خود را بر سر هدف خويش بگذارند. کمربستن براى احياى حقيقت خواهى، همتى جانانه مى طلبد که تنها از مردانى چون حسين(ع) برمى آيد که آزادگى و شور حقيقت جوئى اش چنان حماسه اى آفريد که تا زمان، زمان است نامش جاودان و موجب احترام انسانهاى حق طلب است و خواهد بود.
مى توان نمونه هايى از رادمردى پاسداران را در تاريخ انقلاب اسلامى ايران يافت. پاسدارانى که در دفاع از کيان و کشور خود به فداکارى پرداختند. افرادى که با روحيه شهادت طلبى، انسجام درونى و خلاقيت نظامى در صحنه هاى مختلف به نبرد پرداختند.
در طول هشت سال دفاع مقدس و فراز و نشيب هاى پس از انقلاب، سپاه پاسداران انقلاب اسلامى از جمله نهاد هايى بود که در کنار ديگر اقشار نظامى و پاسداران گمنام ايران اسلامى با اقتدا به مولاى خود سيد مظلومان (ع)، نجات بخش ملت ايران و اسلام عزيز بوده و در پاسدارى از انقلاب و هدفهاى آن عاملى مؤثر بوده است و اکنون شما اى پاسداران عصر حاضر و انقلاب اسلامى ! به حسين بن على (ع) که به راستى پاسدار حرمت و انسانيت و احترام به حقوق آدميان بود به پاسداران قرآن کريم و امام امت اقتدا نموده، حق پاسدارى ازاسلام و انقلاب اسلامى را به خوبى ادا کنيد و از اين منصب بزرگ که منصب انبياى عظام و اولياى خداوند تعالى است به خوبى حفاظت کنيد.

اولين پيام حضرت امام خمينى( ره ) به مناسبت روز پاسدار

حضرت امام خمينى (ره) در سوم شعبان سال 1399 برابر با هفتم تير ماه 1358 پيامى به مناسبت ولادت امام حسين (ع ) فرستادند و در اين پيام سوم شعبان را روز پاسدار ناميدند.

بسم الله الرحمن الرحيم

روز مبارک سوم شعبان المعظم را که روز طليعه پاسدار و پاسدارى از مکتب مترقى اسلام است به عموم هم ميهنان و بخصوص پاسداران انقلاب اسلامى تبريک عرض و بحق بايد اين روز معظم را روز پاسدار بناميم روز ولادت با سعادت بزرگ پاسدار قرآن کريم و اسلام عزيز است، پاسدارى که هرچه داشت، در راه هدف اهدا کرد و اسلام عزيز را از پرتگاه انحراف رژيم طاغوت بنى اميه نجات داد... اگر فداکارى پاسداران عظيم الشان اسلام و شهادت جوانمردانه پاسداران و اصحاب فداکار او نبود، اسلام در خفقان رژيم بنى اميه و رژيم ظالمانه آن وارونه معرفى مى شد و زحمات نبى اکرم (ص) و اصحاب فداکارش به هدر مى رفت...همه پاسدار اسلام و حکومت حق باشيد. در اينجا پاسدارى اين است که اين حکومت، حکومت عدل باشد و پاسدارى از عدالت باشد.پاسدارى از عدالت اين است که پاسدار خودش موصوف به عدالت باشد تا بتواند پاسدارى از عدالت کند.

نگاه امام حسین (ع) به خانواده وهمسر

احترام به همسر از عواملی است که در تربیت فرزندان، تأثیر فراوانی دارد. مادری که در خانه، عزیز باشد و مورد تکریم شوهرش قرار گیرد، با روحی سرشار از عاطفه و آرامش و احساسِ شخصیت، فرزندان را تربیت خواهد نمود. به عکس اگر همسر در خانه مورد آزار و اذیت روحی و جسمی قرار گیرد و شخصیتش در خانه و پیش فرزندان تحقیر شود، بدیهی است که از روان سالمی برخوردار نخواهد بود و در نتیجه، آرامش خود را از دست داده و اضطراب و نگرانیِ او در فرزندان نیز تأثیر خواهد گذاشت. در تاریخ می خوانیم: روز عاشورا هنگامی که هلال بن نافع عازم میدان جنگ بود، همسر جوانش از رفتن او ناراحت شده و به شدّت می گریست. امام حسین(ع) متوجّه آن زوج جوان گردیده و به هلال فرمود: ((إنَّ أهلک لایطیبُ لَها فِراقُکَ، فَلَو رأیتَ أن تَختارَ سُرُورَها علَی البَراز))همسرت جدایی تو را نمی پسندد، تو آزادی و می توانی خشنودی او را بر مبارزه با شمشیرها مقدم بداری.
آن امام همام بالاترین حدّ تکریم را نسبت به فرزند و همسر داشت. حتی آنان را مورد عنایت خاصّ خود قرار داد و آنان نیز علاقه وافری نسبت به حضرتش ابراز می داشتند.

توجّه به خواستِ همسر

امام حسین(ع) به خواست، علاقه و حسّ زیبایی دوستی همسرش، توجّه خاصّی می نمود و برخی اوقات به همین خاطر با انتقادات اصحاب و دوستان خود روبه رو می شد؛ ولی به خواستِ طبیعی و مشروع همسر خویش احترام می گذاشت.

انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark