کدام غذاها بیشتر از دو بار گرم نشوند
نتایج یک تحقیق پزشکی نشان میدهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شوند سمی، زیان آور و حتی سرطانزا می شوند.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۵ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۸:۴۸
به گزارش
زاهدانه به نقل از قدس آنلاین،
این تحقیق پزشکی نشان داد غذاهای پخته شده که دوباره داغ شود ضرر دارد عبارتند از :1-کرفس به سبب آنکه نیترات دارد.
2-چغندر به سبب آنکه نیترات دارد و زمانیکه دوباره داغ می شود به شدت زیان آور است.
3-تخم مرغ پس از آب پز شدن یا در روغن پخته شدن اگر دوباره داغ شود سمی می شود.
4-قارچ تازه زمانیکه دوباره داغ می شود ترکیب پروتئین آن تغییر می کند و فوایدش را از دست می دهد و باعث مشکلات در دستگاه گوارشی می شود.
5- مرغ و گوشت به سبب تغییر در ترکیب پروتئینها.
6-سیب زمینی اگر دوباره داغ شود سمی می شود.
7-اسفناج زمانیکه دوباره داغ می شود نیتراتش به نیتریت تبدیل و سرطان زا می شود.
قارچ و مرغ از جمله این غذاهاست.