کد مطلب: 41888
 
اسیدهای چرب ضروری خطر فشار خون بالا را کاهش می‌دهند
مصرف اسیدهای چرب ضروری به ویژه امگا ۳ و امگا ۶، خطر فشار خون بالا را به ویژه در بین کودکان و جوانان به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهند.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۰۷:۳۵
اسیدهای چرب ضروری خطر فشار خون بالا را کاهش می‌دهند
 
به گزارش زاهدانه ، صدرا... کمالوند متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: اسیدهای چرب ضروری برای سلامتی و رشد ضروری هستند و برای به دست آوردن آن‌ها باید غذاهای حاوی این اسیدهای چرب ضروری را مصرف کرد. 
 
وی تصریح کرد: از جمله تاثیرات این اسید‌ها، تاثیر بر روی مغز انسان است، به طوریکه مصرف امگا ۳ و امگا ۶ که دو نوع اسید چربی ضروری هستند، می‌تواند به تقویت هوش و حافظه کمک کند. 
 
کمالوند تاکید کرد: مصرف اسیدهای چرب ضروری به ویژه امگا ۳ و امگا ۶، خطر فشار خون بالا را به ویژه در بین کودکان و جوانان به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهند. 
 
وی خاطر نشان کرد: روغن آفتاب گردان و سویا حاوی امگا ۶ و روغن دانه کتان، گردو و سویا و ماهی نیز حاوی مقادیر خوبی از امگا ۳ هستند که باید در رژیم غذایی روزانه به صورت متعادل گنجانده و مورد مصرف قرار گیرند. 
 
 
 
 
انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark