کد مطلب: 18486
 
همایش گرامیداشت روز ملی بسیج جامعه زنان
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۰۸:۳۰
زاهدانه: همایش گرامیداشت روز ملی بسیج جامعه زنان و شهید شاخص سال 92 سیده طاهره هاشمی از امروز به مدت یک هفته در سیستان و بلوچستان آغاز شد.



به گزارش زاهدانه به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سپاه سلمان، همایش گرامیداشت روز ملی «بسیج جامعه زنان» و پاسداشت شیدایی شهید شاخص سال 92 سیده طاهره هاشمی و شهدای زن سیستان و بلوچستان در مجتمع آموزشی شهید عالی زاهدان برگزار شد.

مسئول بسیج جامعه زنان سیستان و بلوچستان در این همایش اظهار داشت: بسیج تمرکز توان‌مندی‌ها و حرکت خود جوش و داوطلبانه آحاد جامعه و اقشار مختلف جامعه است.

فاطمه کیخا افزود: بسیج جامعه زنان سازمان مردمی و منسجم و قانونمند و پویایست که دارای روحیه انقلابی است و بهره‌مند از بانوان داوطلب بسیجی، مومن، ایثارگر و حافظ حریم خانواده و موثر در نهاد خانواده با سیره علوی و فرهنگ فاطمی است.

این مسئول بیان داشت: بسیج جامعه زنان در راستای تحقق بخشی سهم بسیج 20 میلیونی رسالتی بس عظیم دارد.

وی تأکید کرد: تعمیق معنویت و بصیرت دینی در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب، تحکیم بنیان خانواده، پیشگیری و مقابله با جنگ نرم از قابلیت های بسیج جامعه زنان است.

مسئول بسیج جامعه زنان سیستان و بلوچستان ادامه داد: توجه کافی به کاربردی کردن رهنمودهای مقام معظم رهبری در راستای بسیج زنان، تلاش در راستای ایجاد نگرش مثبت و توجه به پرچم‌داری و نقش بسیج زنان، توسعه و تعمیق ارزش‌ها و باورهای دینی وانقلابی در جهت مقابله با تهدیدات نرم دشمن، تهاجم فرهنگی و همچنین توانمندسازی زنان بسیجی و نقش آفرینی در عرصه‌های کارآفرینی و نهادینه‌سازی نقش زنان در اعتلای نظام در راستای تعالی و تحکیم بنیان خانواده از جمله اهداف برگزاری این همایش است.

وی در ادامه فعالیت‌های اجرایی بسیج جامعه زنان را برشمرد و بیان داشت: بسیج جامعه زنان از بدو تاسیس تاکنون فعالیت‌های بسیار خوب و چشمگیری از جمله توسعه و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب با برگزاری کارگاه‌های آموزش عفاف و حجاب، نشست‌های تلویزیونی عفاف و حجاب، جلسات حلقه‌های صالحین، توسعه و ترویج در قالب چهره به چهره از طریق پایگاه‌های سراسر این استان انجام داده است.

کیخا در پایان تأکید کرد: هفته بسیج جامعه زنان از امروز به مدت یک هفته با ویژه برنامه‌های مختلف از جمله مسابقات ورزشی، همایش‌های ویژه این هفته، مسابقات وبلاگ نویسی، محافل انس با قران کریم ادامه دارد.

انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark