کد مطلب: 22878
 
در سیستان و بلوچستان 43 شهید گمنام تدفین شده است
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۰۹
 

به گزارش زاهدانه ،  حمزه دهقان صبح امروز در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران به مناسبت هفته دفاع مقدس اظهار داشت: برنامه‌های مختلفی برای گرامیداشت هفته دفاع مقدس در سطح سیستان و بلوچستان برنامه‌ریزی شده است.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سیستان و بلوچستان ادامه داد: به منظور بصریت افزایی عموم جامعه، سردرب مدارس، ادارات و سازمان‎ها، بنر گرامیداشت این روز نصب خواهد داشت.

این مسئول بیان کرد: نمایشگاه‌های فرهنگی هفته دفاع مقدس در سطح مدارس و دانشگاه‌ها برگزار می‌شود.

وی اذعان داشت: گردهمایی رزمندگان 8 سال دفاع مقدس در روز 6 مهرماه امسال در تالار فردوسی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود.

دهقان افزود: در روز سی و یکم شهریور ماه، برگزاری رژه نیروهای مسلح مهم‌ترین برنامه گرامیداشت هفته دفاع مقدس است.در روز دوم همزمان با بازگشایی مدارس نواختن زنگ مقاومت در مدارس و دانشگاه‌ها انجام می‌شود.

برگزاری 50 یادواره شهدا در سیستان و بلوچستان

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: در سطح سیستان و بلوچستان، در هفته دفاع مقدس، 50 یادواره شهدا برگزار خواهد شد.

این مسئول از برگزاری تعداد پنج همایش زن و دفاع مقدس در پنج شهرستان سیستان و بلوچستان خبر داد.

وی ادامه داد: دانشگاه سیستان و بلوچستان در هفته دفاع مقدس از تعداد 150 نفر از رزمندگان و ایثارگران شاغل در این دانشگاه طی مراسمی قدردانی می‌کند.

دهقان افزود: اجرا و بازسازی عملیات کربلای 5 در دانشگاه زابل از مهم‌ترین برنامه‌های هفته دفاع مقدس است، این برنامه از روز نخست هفته دفاع مقدس آغاز و تا 6 مهر ماه در دانشگاه زابل در نوبت عصر و شب برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: در این مراسم صحنه شهادت شهید میرحسینی و شهید عالی از شهدای سیستان و بلوچستان در عملیات کربلای 5 به نمایش گذاشته می‌شود.

این مسئول اضافه کرد: برگزاری نمایشگاه فرهنگی در حاشیه مکان برگزاری و بازخوانی عملیات کربلای 5 در دانشگاه زابل از دیگر برنامه‌های هفته دفاع مقدس است.

دهقان اذعان داشت: استقبال از و تشییع پیکر دو شهید گمنام در شهرستان دلگان از دیگر برنامه‎های هفته دفاع مقدس است.

تشییع پیکر دو شهید گمنام در سیستان و بلوچستان

وی اضافه کرد: روز دوم مهر ما پیکر این شهدا با پرواز مستقیم به شهرستان ایرانشهر منتقل و به مدت 24 ساعت برای برگزاری برنامه‌های ویژه در شهرستان ایرانشهر قرار داشته و روز سوم مهرماه پیکر شهدا به شهرستان دلگان برای وداع و خاک سپاری منتقل می‌شود.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سیستان و بلوچستان گفت: تاکنون در 13 نقطه از استان 43 شهید گمنام تدفین و خاکسپاری شده‌اند که با وجود این دو شهید گمنام این ارقام 14 نقطه و 45 شهید گمنام در سطح استان خواهد بود.

وی آثار معنوی تشییع و خاکسپاری پیکر شهدا در سطح کشور را بسیار زیاد عنوان کرد و افزود: این حرکت یک حماسه فرهنگی تبلیغی است که نکات مثبت و برکات فراوانی در پی داشته و سبب افزایش انس و توسل مردم با شهدا شده است.

انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark