کد مطلب: 62936
 
فرمانده حوزه مقاومت حضرت مریم (س) نصرت‌آباد خبر داد:
برگزاری نمایشگاه صنایع‌دستی و جشنواره غذاهای محلی
فرمانده حوزه مقاومت حضرت مریم (س) نصرت‌آباد گفت: به مناسبت دهه مبارک فجر نمایشگاه صنایع‌دستی و جشنواره غذاهای محلی با عنوان اقتصاد مقاومتی و اشتغال پایدار در نصرت‌آباد برگزار شد.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ ساعت ۱۳:۳۰
 
فرحناز نارویی در گفتگو با خبرنگار «زاهدنیوز» بیان کرد: هدف از برگزاری این جشنواره ترویج صنایع‌دستی و آثار هنری بانوان بسیجی و حفظ و احیای هنر ارزشمند زنان بوده است.

وی ادامه داد: صنایع‌دستی مرزبندی ندارد و هر کشوری صنایع‌دستی مخصوص به خود را دارد و ما می‌توانیم صنایع‌دستی شهرهای دیگر را هم عرضه کنیم.

فرمانده حوزه مقاومت حضرت مریم (س) تصریح کرد: همچنین هدف از عرضه غذاهای محلی آشنایی بیشتر قشر جوان با غذاهای بومی منطقه بوده است، در این نمایشگاه آثاری از قبیل سکه دوزی، سوزن‌دوزی، گلیم‌بافی، زیورآلات سوزن‌دوزی شده، قلاب‌بافی، گلسازی، داروهای گیاهی منطقه بانوان از تولید به مصرف و جشنواره غذاهای بومی محلی منطقه در معرض دید قرار گرفت.

وی افزود: غذاهای محلی که در این نمایشگاه عرضه شد می‌توان به نان تینی یا (وری)، سمنو یا تجگی، کشک زرد بلوچی، خورش بنه، حلوای محلی یا چنگمال، کولی (دسر بلوچی)، چلبک یا نان‌روغنی، کلوچه خرمایی، کیک خانگی، گندم شیر، روغن محلی حیوانی، انواع حلوای بنه (شامل، حلوای بنه با خرما، حلوای بنه با آرد و شکر) ترشی بادمجان شکم پر، ترشی مخلوط، ترشی کیوی، نان محلی با شکر، کشک سفید یا کله‌جوش اشاره کرد.

نارویی تشریح کرد: همچنین داروهای گیاهی مانند چای ترش، زنیان یا هزبوتک، انار پل، رازیانه یا زر وش، گل زرد، ازگند یا آویشن، اسپند، کلمک، شنبلیله، خاکشیر، روغن بنه، گل پر، دانیچک، فلفل، آچار محلی، کشک محلی، گل محمدی، پنبه، زارچ، نعناع، جعفری، سرتیزک، مهر، کلپور که دستاورد خود غرفه داران بود در این نمایشگاه عرضه شد.

وی در پایان عنوان کرد: با حضور مسئولان مختلف مانند شهردار، نیروهای نظامی و انتظامی، اعضای شورای اداری و مسئولین ادارات بخش در این نمایشگاه امید داریم با همکاری‌های هر چه بیشتر زمینه گسترش این فعالیت‌ها در نصرت‌آباد فراهم شود.
 
انتهای خبر/
Share/Save/Bookmark