کد مطلب: 62101
 
از ابتدای طرح تشدید نظارت بهداشتی و شرعی تاکنون در سیستان و بلوچستان انجام شد:
انجام بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ بازدید از مراحل تولید تاعرضه فرآورده‌های خام دامی در سیستان و بلوچستان
سرپرست اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: ۳ هزار و ۵۰۰ مورد بازدید نظارتی بهداشتی و شرعی از مراکز تولید، نگهداری و توزیع فرآورده‌های خام دامی، توسط اکیپ‌های دامپزشکی در استان انجام شده است.
تاریخ انتشار : شنبه ۵ فروردين ۱۴۰۲ ساعت ۱۳:۵۴
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی زاهدنیوز، غلامرضا سرگزی بیان کرد: طبق روال همه ساله با نزدیک شدن به ایام نوروز و ماه مبارک رمضان تقاضا برای فرآورده خام دامی سالم و بهداشتی افزایش می‌یابد که به دنبال آن نظارت‌های بهداشتی و شرعی کارشناسان دامپزشکی بر تولید و عرضه این فرآورده‌ها نیز به تناسب تقاضا افزایش یافته تا در این ایام هیچ گونه کمبود و یا کاهش کیفیتی نباشد.

وی افزود: از این رو امسال نیز از ۱۳ اسفند ماه با نزدیک شدن به ایام تعطیلات نوروز و همچنین فرارسیدن ماه برپرکت رمضان طرح تشدید نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی در کل کشور آغاز شده که طی این طرح کارشناسان بهداشتی و شرعی دامپزشکی به صورت مستمر و شبانه روزی در حال رصد روند تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی در بازار هستند تا در این ایام غذایی سالم برای سفره مردم مهیا باشد.

سرگزی تصریح کرد: نظارت‌های بهداشتی و شرعی دامپزشکی در تمامی طول سال و به صورت مستمر در حال انجام است اما در این ایام به صورت ویژه و پررنگ‌تر از همیشه و در قالب طرح‌های نظارتی ویژه صورت می‌پذیرد و این نشان از اهمیت بالای حفظ سلامت در جامعه برای سازمان دامپزشکی دارد.

سرپرست اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: از ابتدای آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی و شرعی بر فرآورده‌های خام دامی ویژه نوروز ۱۴۰۲ و ماه مبارک رمضان در سیستان و بلوچستان قریب به ۳ هزار و ۵۰۰ مورد بازدید نظارتی توسط اکیپ‌های ثابت و سیار دامپزشکی از کشتارگاه‌ها، مراکز بسته‌بندی، قصابی‌ها، هایپرمارکت‌ها، رستوران‌ها و فست فودی‌ها انجام شده است که طی این بازدید‌ها نزدیک ۷ تن فرآورده خام دامی ناسالم و غیر بهداشتی که مورد منع مصرف انسانی تشخیص داده شد براساس دستور مقام قضایی معدوم شد.

انتهای خبر/
Share/Save/Bookmark