کد مطلب: 57647
 
نکات تغذیه ای شب یلدا را جدی بگیریم
شب یلدا بلندترین شب سال است و خوراکی ها جایگاه ویژه ای در شب نشینی های این شب دارند اما نکات تغذیه ای در مصرف این خوراکی ها باید جدی گرفته شود.
تاریخ انتشار : شنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۰۹
 
منیر افتخاری نیا در گفت و گو با خبرنگار زاهدنیوز بیان کرد: بهتر است به جاي غذاهاي چرب و شيرين و پرنمك مانند انواع شيريني ها و آجيل شور و تنقلات فاقد ارزش تغذيه اي، از ميوه ها ي تازه و مغزهاي بي نمک و ساير مغزهاي غير شوراستفاده شود و شیرینی های کوچک و خشک مناسب تر از شیرین های خامه ای و بزرگ می باشد.

کارشناس گروه تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: توصیه می شود ميوه ها قبل يا دو ساعت بعد از غذا مصرف شود و براي مصرف ميوه خشك، از میوه هایی که به طور طبیعی و بدون افزودني خشک می شوند استفاده كنيد.

وی ادامه داد: پرخوري در شب يلدا بجز اختلالات سوء هاضمه به دليل اضافه دريافت انرژي، مي تواند منجر به اضافه وزن و چاقي شود.

افتخاری نیا درپایان خاطرنشان کرد: در اين شب به علت مصرف تنقلا ، ميوه ها و آجيل ها بهتر است يك شام سبك سرو شود و همراه با شام شب يلدا كه نباید چرب ، سرخ شده و پرنمك باشد ، از سبزي و سالاد هم استفاده گردد .

انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark