کد مطلب: 67873
 
بانوی مجروح شده اقدام تروریستی سراوان به شهادت رسید؛
یک بانوی دیگر قربانی اقدامات تروریستی مزدوران دشمن شد
در پی اقدام تروریستی شب گذشته در شهرستان سراوان و به گلوله بستن خودروی یک خانواده که منجر به شهادت مرد خانواده و زخمی شدن بانوی آن شده بود، بر اثر شدت جراحات بانوی آن خانواده نیز به شهادت رسید.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۹ تير ۱۴۰۵ ساعت ۱۶:۱۵
 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «زاهدنیوز»، بنا بر اطلاع یک منبع آکاه، در پی اقدام تروریستی شب گذشته در شهرستان سراوان و به گلوله بستن خودروی یک خانواده که منجر به شهادت مرد خانواده و زخمی شدن بانوی آن شده بود، بر اثر شدت جراحات بانوی آن خانواده نیز به شهادت رسید.

این اقدام که توسط مزدوران صهیونیستی، آمریکایی رقم خورده بود، سندی دیگر از جنایات این جماعت علیه مردم سیستان و بلوچستان می‌باشد.

لازم به ذکر است این اولین اقدام تروریستی مزدوران دشمن نمی‌باشد که منجر به شهادت زنان و کودکان می‌شود و این مزدوران با هدف خوش خدمتی به اربابان تروریست خود بی محابا مردم را به گلوله می‌بندند.

انتهای خبر/
Share/Save/Bookmark