کد مطلب: 59767
 
همزمان با ایام ماه مبارک رمضان انجام شد،
توزیع بیش از 2200 بسته معیشتی و طبخ 26 هزار پرس غذای گرم در زاهدان
مسئول بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج سپاه زاهدان از توزیع بیش از 2200 بسته معیشتی و طبخ 26 هزا پرس غذای گرم در این شهرستان خبر داد
تاریخ انتشار : دوشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۳۲
 
میثم حق نظری مسئول بسیج سازندگی سپاه زاهدان در گفت و گو با زاهدنیوز، بیان کرد: همزمان با ایام ماه مبارک رمضان و افزایش دغدغه ها نسبت به کمک به نیازمندان در شرایط شیوع ویروس کرونا، توزیع مرحله جدیدی از کمک های مومنانه در قالب بسته های معیشتی و طبخ غذای گرم توسط حوزه ها و پایگاه های مقاومت ناحیه مقاومت بسیج سپاه زاهدان آغاز شد.

وی افزود: بسیجیان زاهدانی در روزهای نخست ماه مبارک رمضان تعداد 2 هزار و دویست و شصت و هفت سبد معیشتی را با اعتباری بالغ بر هفت میلیارد و دویست و نه میلیون و چهارصد هزار ریال بین نیازمندان و اقشار آسیب پذیر این شهرستان توزیع کردند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین در این ایام تعداد 26 هزار و دویست و پنجاه پرس غذای گرم به صورت کاملا بهداشتی طبخ و با توجه به وضعیت گسترش بیماری کرونا، درب منازل نیازمندان و روزه داران توزیع شده است.

حق نظری تاکید کرد: توزیع 170 بسته گوشت گوسفندی، 150 بسته بهداشتی، 9هزار و 400 قرص نان، 24سطل ده کیلوگرمی پنیر، افطاری ساده، سبد هفت کیلویی صیفی جات، 30 ظرف حلوا، هزار و پنجاه ظرف آش و حلیم، 24 کاران خرما ، تعداد 30 جفت کفش و 60 صندل، یک کولر آبی و پرداخت مقداری کمک های نقدی و تامین هزینه داروی بیمار سرطانی از دیگر اقدامات انجام شده توسط بسیجیان حوزه ها و پایگاه های مقاومت شهرستان زاهدان است.

وی اذعان کرد: فرمایشات و تاکید مقام معظم رهبری درباره افزایش مساوات و همدلی در دوران شیوع کرونا باید در ماه مبارک رمضان با جدیت بیشتری استمرار پیدا کند و بدون شک همان گونه که ملت ایران تاکنون در برابر مشکلات مختلف سربلند بیرون آمده اند در مقابله با این بیماری نیز تسلیم نشده و پیروز خواهند شد.



انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark