کد مطلب: 39046
 
۵ بیماری که با گوشت بوقلمون بهبود می‌یابد
گوشت سفید و بدون پوست بوقلمون برای بهبود بیماری فشار خون، استرس، کم خوابی، چربی و همچنین برای جلوگیری از پیشرفت ام‌اس بسیار مفید است.
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۰۲:۰۱
۵ بیماری که با گوشت بوقلمون بهبود می‌یابد
 
به گزارش زاهدانه ، محمد هادی پرشاد ثابت متخصص داخلی اظهار داشت: گوشت بوقلمون نقش مهمی در بهبود کم خوابی افراد دارد، گوشت بوقلمون بدون پوست به طور طبیعی چربی کمی دارد و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. 
 
وی تصریح کرد: گوشت بوقلمون کلسترول خون را کاهش می‌دهد، آرامش و سرحال بودن فرد را ایجاد می‌کند و از سرطان جلوگیری می‌کند. 
 
وی خاطر نشان کرد: گوشت بوقلمون برای افراد ام‌اسی نیز مفید است، بستگی به نوع ام‌اس درمانش فرق می‌کند. 
 
وی گفت: گوشت سرد و گوشت گرم هر کدام تاثیر متفاوتی دارد. گوشت بوقلمون برای نوع دوم و سوم ام‌اس مفید و تاثیر گذار است. البته نمی‌شود بطور قاطع گفت که برای همه افراد ام‌اسی مفید و قابل درمان است. 
گوشت بوقلمون برای درمان نیست کمک کننده برای جلوگیری از پیشرفت ام‌اس است. 
 
 
انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark