کد مطلب: 35938
 
باید و نبایدهای کاهش اروه‌ی خون
اوره‌ی خون حاصل سوخت و ساز پروتئین‌ها در بدن است که اگر به صورت درست انجام نشود باعث افزایش سطح اوره‌ی خون می‌شود.
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۰۴:۲۱
باید و نبایدهای کاهش اروه‌ی خون
 
به گزارش زاهدانه ،پیام فرهبخش متخصص تغذیه گفت: اوره‌ی خون حاصل سوخت و ساز پروتئین‌ها در بدن است که اگر به صورت درست انجام نشود باعث افزایش سطح اوره‌ی خون می‌شود.
 
وی افزود: بهترین راهکار برای کاهش اوره‌ی خون مصرف زیاد مایعات در طول روز است.
 
وی ادامه داد: محدود کردن حجم پروتئین بخصوص پروتئین حیوانی که در راس آن گوشت قرمز است و همچنین محدود کردن حبوباتی مثل لوبیا و عدس نیز در این مورد کمک کننده هستند.
 
فرهبخش خاطر نشان کرد: توصیه می‌کنیم افرادی که اوره‌ی خون بالا دارند پروتئین گیاهی مثل سویا را جایگزین پروتئین حیوانی کنند و مصرف میوه‌ها و سبزیجات را افزایش دهند.
 
انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark