کد مطلب: 63203
 
معاونت مدیرکل و رئیس اداره دامپزشکی چابهار خبر داد:
ورود معاون سازمان دامپزشکی کشور به بندر چابهار
معاونت مدیرکل و رئیس اداره دامپزشکی چابهار گفت: حسن اختیار زاده، معاونت پیشگیری و بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور و هیئت همراه به‌منظور بررسی ممیزی کارخانجات کنسروسازی، کشتارگاه‌ها و شرکت‌های فراوری و بسته‌بندی ماهی و میگو جهت صدور و تمدید کدهای IVC، IR و EC روز گذشته به بندر چابهار سفر کرد.
تاریخ انتشار : شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۰۸:۳۵
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «زاهدنیوز»، داریوش سرگزی بیان کرد: در این بازدیدهای، اختیار زاده با تأکید بر نقش و موقعیت استراتژیک بندر چابهار در حوزه تولید و پیشگیری از وقوع بیماری‌ها، اجرای ضوابط و دستورالعمل‌های بهداشتی و قرنطینه‌ای سازمان دامپزشکی کشور را عامل مهمی جهت تضمین سلامت و امنیت غذایی جامعه و رمز ورود محصولات تولیدی به بازارهای بین‌المللی عنوان کردند.

وی ادامه داد: بازدیدکنندگان اجرای نظام‌نامه در این مراکز را، به‌منظور رعایت بهینه دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی کشور و رعایت اصول حصپ (HACCP) را مورد بررسی قرار دادند و در پایان ممیزی، موارد لازم در راستای تحقق اهداف بهداشتی، ارائه شد.
 
شایان‌ذکر است در حوزه عملکردی معاونت اداره کل و اداره دامپزشکی چابهار ۱۴ کارخانه کنسرو ماهی، ۱۹ مرکز فراوری و بسته‌بندی ماهی و میگو، سه کشتارگاه دام، یک کارخانه تولیددارو و پنج کارخانه تولید پودر ماهی وجود دارد که از این تعداد ۶ واحد متقاضی صادرات فرآورده‌های خام دامی و شیلاتی هستند که با برنامه‌ریزی مناسب توسط هیئت نظارتی سازمان دامپزشکی کشور و اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، تمامی مراحل فعالیت آن‌ها از تحویل گیری نمونه و سالن عمل‌آوری تا پایان مراحل آماده‌سازی و تولید محصول نهایی و سردخانه‌ها و انبارهای نگهداری این مراکز مورد بازدید قرار گرفت و ضمن ممیزی واحد، مستندات رعایت ضوابط و دستورالعمل‌های بهداشتی ابلاغی سازمان دامپزشکی نیز مورد بررسی قرار گرفت.


انتهای خبر/
Share/Save/Bookmark